Inici

 

Benvinguts a la nostre pàgina. Des de les botigues Encarna esperem que disfruteu de la visita i que en pogueu treure un bon profit.

 

Trobareu les ofertes de les botigues aixi com informació dels productes mes adients per aquests dies i els regals mes bonics dins el mon de la cosmètica natural.

Alguns d'aquests productes els podreu comprar directament des de la botiga online, altres tan sols els podreu trobar a les botigues fisiques.

Esperem que disfruteu de la vostre visita.

Botigues Encarna Vic

Encarna es el nom de la mare, es qui fa uns cinquanta anys va començar el negoci. En aquell moment un negoci molt diferent de com es ara però amb la base igual que ara,les herbes remeieres.

Negoci familiar que al pas del temps ha anat evolucionant com el mon dels productes biològics i els complements dietètics o la cosmètica natural.

Es per això el nom Encarna, un record i un homenatge.

 

Encarna S.L.Empresa composta per tres botigues a Vic.                                                                                                                          Herbolària Encarna al carrer Nou-6, Encarna Imatge al carrer Pla de Balenyà-25  i  Encarna Natural al carrer Dr. Salarich-6

 

 

 

Encarna Herbolària

Ara farà trenta anys es va obrir la botiga Encarna Herbolaria, al carrer Nou nº6 de Vic, on encara ara segueix oferint els seus serveis. Els anys han anat modificant el local poc a poc fins arribar a ser el que ara es.

 

Encarna Imatge

Deu anys es el temps que fa que es va obrir la botiga Encarna Imatge al carrer Pla de Balenyà nº25 de Vic. Una botiga que encara ara intenta fer arribar el millor de la cosmètica natural i aixi complir el lema "Et cuidem per dins i per fora".

 

 

Encarna Natural

L'ultima incorporació al grup Encarna es una botiga al carrer Dr.Salarich nº6 de Vic, amb un llarg historial. El nom Tot Natural passa a ser Encarna Natural i el servei de dietètica queda cobert en aquest sector de Vic, amb la intenció de seguir oferint el millor servei.

  

 
Seleccioni l'idioma

Destacats

Per contactar amb nosaltres:

Atenció comercial: info@encarnasl.com

Comparteix el contingut:

Legal:

Avís legal